CLÀUSULA FORMULARI DE AVÍS LEGAL NEWSLETTER

4.2 Informació bàsica -AVÍS LEGAL NEWSLETTER
Textos legals Versió 1   11-2019
PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS  (Informació bàsica)

Li informem que les dades personals formen part del tractament [USUARIS WEB / NEWSLETTER], del que és responsable HOTEL DE L’ISARD, S.L., NRT L-705558-F,  amb  domicili social a:  Av. Meritxell, 34 - AD500 Andorra la Vella, E-mail : direccio@hotelisard.com amb la finalitat  d’enviar-li el nostre newsletter periòdic, així com informació dels nostres productes i serveis, que siguin del seu interès.
 

Podrà en qualsevol moment oposar-se a aquest tipus d’enviaments, donant-se de baixa a l’opció corresponent en rebre un butlletí electrònic.

podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i en el seu cas, portabilitat i limitació, enviant un escrit acompanyat d’una fotocòpia del D.N.I a la següent adreça : Av. Meritxell, 34 - AD500 Andorra la Vella o bé enviant-ho per correu electrònic a direccio@hotelisard.com i acompanyar d'una fotocòpia del seu DNI o document acreditatiu equivalent i indicant a l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES"

Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web:  https://www.hotelisard.com