FIDELISARD

Condicions generals d'ús i funcionament

Fidelisard és un programa dissenyat per a tots els clients habituals amb el què desitgem premiar la vostra fidelitat i millorar l'experiència del nostre servei. Encara no formes part del nostre Fidelisard?

PRIMER: DEFINICIÓ

  1. Fidelisard: És un sistema personal i intransferible que ofereix als seus titulars la possibilitat d'obtenir i acumular descomptes o promocions per cada vegada que es consumeixi en el nostre establiment..

 

  1. Titulars: Les persones físiques majors de 18 anys una vegada:
 1. S'hagin registrat mitjançant el formulari de paper o a través dels formularis on-line vinculats a https://www.hotelisard.com.
 2. Hagin llegit i acceptat aquestes condicions generals d'ús i funcionament.
   

SEGONA: OPERATIVA

  1. Sol·licitud Targeta Fidelisard: Emplenar degudament el formulari de sol·licitud, signar-lo i enviar o entregar-lo al personal autoritzat de l'establiment.

Un cop validat el formulari, s'enviarà un correu electrònic al client amb les seves dades de Fidelisard, i en el que se li farà entrega  d’una targeta electrònica amb codi QR amb el que es gestionarà el seu compte.

Totes les dades proporcionades pel client seran tractades amb la màxima cura segons la política de privadesa indicada en l'apartat cinquè.

 

  1. Ús: La utilització per primera vegada de la Targeta Fidelisard implica l'acceptació complerta i sense objecció d'aquestes condicions generals d'ús i funcionament.

La Targeta Fidelisard és d'ús personal i intransferible pel seu titular, per la qual cosa identifica al client amb el seu nom i cognoms i les dades contingudes en la targeta electrònica com a sistema segur d'emmagatzematge d'informació interactiu sobre identitat i les promocions o descomptes acumulats. El titular és l’únic responsable del correcte ús de la Targeta Fidelisard.

En el suposat ús fraudulent de la Targeta Fidelisard i/o contrari a les presents condicions generals, l’establiment es reserva el dret de l'anul·lació de la mateixa i pèrdua automàtica dels avantatges acumulats cancel·lant o limitant l'ús de la mateixa al titular.

 

  1. Obtenció d'avantatges: El titular de la Targeta Fidelisard disposarà, entre d’altres, dels següents avantatges en les seves consumicions al restaurant:
 1. Tarifa reduïda en el consum de cafès i tès:
  • Productes als quals s’aplica: cafè, tallat i cafè amb llet i a tots els tipus de tè exceptuant els de la marca Dilmah
  • Preu: 1.10€
  • Franja horària disponible:  08 a 12h30 i de 16:30 a 20

 

 1. Avantatges Fidelisard Alimentació:
   • Productes als quals s’aplica: Menús i plats de carta
   • Preu: +5% acumulables per futures compres. El client podrà consultar el seu saldo i decidir quan vol descomptar l’import acumulat. 
   • Franja horària disponible: de dilluns a divendres, de 12h45 a 16h i de 20h a 22h30

 

 1. Avantatges Fidelisard Begudes:
   • Productes als quals s’aplica: Combinats
   • Preu: +10% acumulables per futures compres. El client podrà consultar el seu saldo i decidir quan vol descomptar l’import acumulat. 
   • Franja horària disponible: de dilluns a divendres, de 16:30 a 0:00

 

 

TERCERA: ÀMBIT i DURADA D'ÚS

La targeta Fidelisard s’utilitzarà exclusivament al Restaurant l’Isard. Aquesta targeta es mantindrà en vigor fins que el establiment mantingui operatiu el programa Fidelisard o fins que el titular decideixi donar-se de baixa de la mateixa, mitjançant la sol·licitud escrita prèvia al nostre establiment. En el cas que l’Hotel de l’Isard decideixi la finalització general del sistema de fidelització no es farà responsable dels descomptes o promocions acumulats i no utilitzats pels titulars de la plataforma, cancel·lant qualsevol producte no consumit sense que se'l pugui fer responsable de cap tipus de queixa o reclamació.

 

Les condicions específiques i relatives als propis avantatges i descomptes s’actualitzaran periòdicament, i com a màxim es podran actualitzar fins a un màxim de 2 vegades al any. Les condicions informades en aquest document es mantindran en vigor fins al dia 1 de desembre de 2021, data en la qual ens obliguem a publicar qualsevol canvi en les condicions en la web https://www.hotelisard.com